Ismet
Sarajevo

U danasnje vrijeme nije se lako odluciti za izvodjaca radova porodicnog doma. Posebno je upitno kome povjerenje pokloniti. Nakon par sastanaka sa ljudima iz Steca, i nakon pregledane njihove arhive uradjenih porodicnih kuca, mi smo rjesili dilemu. Izbor je pao upravo na njih i mogu reci da sam prezadovoljan. Sve smo dogovorili u jako kratkom roku, a oni su sve dogovoreno ispostovali. Nama ostaje samo da uzivamo u nasoj oazi mira i ljubavi.

Milan
Cirih, Švajcarska

Do prosle godine, na odmor smo dolazili u Bijeljinu, u roditeljsku kucu. Medjutim, ta opcija nam postaje “tijesna” jer smo dobili jos dvije prinove. Na preporuku prijatelja, odlucili smo se za montaznu kucu jer savrseno odgovara i nasim zeljama a i “dzepu”. Malo je reci da smo zadovoljnji krajnjim rezultatom. Hvala Stecu na vrhunskoj gradnji i kvalitetu. Zaista sve preporuke, od srca.

Anđela
Banjaluka

Kao mladi bracni par, muz i ja smo dugo razgledali ponudu stanova. Medjutim, preskupo nam je sve bilo obzirom da za “malo kvadrata” moras da potrosis “brdo” novca, a u stanu si skucen. Na kraju, odluka je pala na montazu kucu jer ona upravo pruza sve ono sto smo trazili a jeftinija je opcija od stana. Hvala Stecu na profesionalizmu.

Johan
Berlin

Quality, low price, speed of construction. …That’s it! Steco is the best!!!!!!

Daliborka
Bijeljina

Energetska isplativost je na prvom mjestu razlog zasto smo se muz i ja odlucili za montaznu kucu. Zatim, bolja iskoristenost mrtvog prostora koji nicemu ne sluzi. Svaki kvadrat je precizno osmisljen i maksimalno iskoristen. Steco tim definitivno, tim koji osvaja trziste.

Stipe
Mostar

Ljepota! Definitvno ona je presudila u odluci sto sam se ja odlucio za montaznu kucu. Ni jedna zidana kuca se ne moze poredit sa montaznom. Sada, ko god da vidi moju kucu, dijeli moje misljenje. O brzini gradnje, stovanju dogovora i rokova ne vrijedi pricat. Sve po dogovoru, kao i sto je obecano. Hvala Steco!

Vesna Grabovac
Modriča

Prije nekoliko godina, izgradili smo našu porodiču kuću. Za izbor modela montažne kuće pobrinuo se moj suprug, a za sve ostalo Steco Centar. Tokom poslijednje dvije zime, uvidjeli smo drastičnu uštedu ogrjeva. Ljeti se cijela kuća lako rashladi sa jednim klima uređajem. Prezadovoljni smo sa saradnjom i kvalitetom. Sve preporuke za naše prijatelje iz kompanije Steco Centar iz Bijeljine.

Goran Drobnjak
Banjaluka

Poslije dužeg dvoumljenja, odlučio sam da gradim montažnu kuću. Izbor je pao na Steco, i nisam pogriješio. Potpuno profesionalno, svi iz ove kompanije su meni i mojoj kući posvetili potpunu pažnju. Sagradili smo kuću koju sa ponosom pokazujem prijateljima i hvalim je na sav glas. Kada ponovo budem gradio, biće to montažna kuća, i biće to definitivno – Steco Centar.

Nihad Elezović
Sarajevo

2014. godine sam poručio kuću u Steco Centru i sagrađena je istog ljeta. Moja porodica je prezadovoljna. Imamo samo riječi hvale za ovu kompaniju. Sljedeće godine, planiramo izgradnju garaže i pomoćnih objekata i naravno to će mi praviti najbolja kompanija u regiji. Sve najbolje u daljem radu!

Milanka Dragojević
Niš

Kupili smo našu kuću u Steco Centru i nismo pogrešili. Kvalitetni materijali, savršen projekat, brza gradnja, profesionalan rad i odnos prema kupcima. Preporučujem vas na svakom koraku.

Emir Smajić
Maglaj

Imali smo sreću da nam Steco Centar 2009.godine pravi vikendicu
brvnaru i posle dvije godine i montažnu porodičnu kuću. Ako ikada ponovo budem nešto gradio, gradiću Steco montažnu kuću. Hvala prijateljima iz Bijeljine!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.