NAŠA PONUDA

CLASSIC
BUNGALOW
MODERN
DUPLEX
Dobrodošli u svijet inovativne, zdravije, sigurnije i komfornije gradnje. Ukoliko maštate o novom domu, želite kuću po svjetskim standarima onda je Steco Centar pravi izbor za Vas!

Naš moderan i inovativan sistem, prati svjetske standarde u građevini, o čemu govore brojni inostrani projekti i naši prezadovoljni klijenti. Jer posao koji mi obavljamo čini da se ljudi osjećaju srećnije i zadovoljnije, za to imamo i sjajan recept – 5xE:

  • EFIKASNOST
  • EKOLOGIJA
  • ENERGIJA
  • EKONOMIJA
  • ESTETIKA

Modeli

Nudimo vam originalni dizajn za zdrav i prijatan boravak. Izaberite rješenje koje je ekonomično, održivo i prilagođeno vašim željama i potrebama

Materijali i konstrukcije

STECO konstrukcije odlikuje vrhunska energetska efikasnost, što je veoma važno, jer je na taj način osigurana manja potršnja energije za grijanje i hlađenje.

Sertifikati

Proizvodnja STECO objekata zasnovana je na najsavremenijim principima i svjetskim trendovima. Dugogodišnje iskustvo, znanje, upotreba savremene tehnologije i upotreba modernih i ekoloških materijala, pružaju vam zdrav i ugodan život.

RAZLOZI ZAŠTO ODABRATI NAS

IZDVOJENI MODELI

Adresa
BIH – “STECO CENTAR” d.o.o. BIJELJINA Kojčinovac bb,
76316 Janja, BiH

Telefon
+387 55 545 300
+387 55 545 222

Fax
+387 55 545 200

Izgradili smo najsavremeniju i najveću fabriku montažnih kuća u regionu veličine 15.000 m2 proizvodnog pogona. Takođe u izgradnji je nova fabrika stolarije veličine 2500 m2, kao i još jedna fabrika montažnih kuća savremene tehnologije. Trenutni objekti u izgradnji su višeporodične i višestambene jedinice u Njemačkoj, Švajcarskoj, Francuskoj i Hrvatskoj. Steco Centar je pokrenuo novo tržište na teritoriji Sjedinjenih Američkih država i isporuke su već uveliko u toku.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.