NAŠA PONUDA

CLASSIC
BUNGALOW
MODERN
DUPLEX
Dobrodošli u svijet inovativne, zdravije, sigurnije i komfornije gradnje. Ukoliko maštate o novom domu, želite kuću po svjetskim standarima onda je Steco Centar pravi izbor za Vas!

Naš moderan i inovativan sistem, prati svjetske standarde u građevini, o čemu govore brojni inostrani projekti i naši prezadovoljni klijenti. Jer posao koji mi obavljamo čini da se ljudi osjećaju srećnije i zadovoljnije, za to imamo i sjajan recept – 4xE:

  • EFIKASNOST
  • EKOLOGIJA
  • ENERGIJA
  • EKONOMIJA

Modeli

Nudimo vam originalni dizajn za zdrav i prijatan boravak. Izaberite rješenje koje je ekonomično, održivo i prilagođeno vašim željama i potrebama

 

Konstrukcije

STECO konstrukcije odlikuje vrhunska energetska efikasnost, što je veoma važno, jer je na taj način osigurana manja potršnja energije za grijanje i hlađenje.

 

Materijali

 

Proizvodnja STECO objekata zasnovana je na najsavremenijim principima i svjetskim trendovima. Dugogodišnje iskustvo, znanje, upotreba savremene tehnologije i upotreba modernih i ekoloških materijala, pružaju vam zdrav i ugodan život.

 

RAZLOZI ZAŠTO ODABRATI NAS
NAJBOLJI KVALITET
Dugi niz godina gradivši naše ime u polju građevine, uspjeli smo da se pozicioniramo u sami vrh izgradnje u Evropi i šire a sve to zahvaljujući kvalitetu usluge i izgradnje koje nudimo.
TRADICIJA
Kao primarni posao izgradnja i montaža su i dan danas nakon više od 20 godina ostali.
Gradimo objekte svih površina
Gradili smo i gradimo objekte svih površina, od 10 do 5000m2, sa kapacitetom projektovanja, proizvodnje i montaže cca 200m2 objekata dnevno sto je jedan od najvecih kapaciteta u okruženju.
Najkvalitetniji materijali
Izbor materijala koje koristimo u pripremi i gradnji naših objekata su iskljucivo najkvalitetniji materijali sa svim certifikatima.

IZDVOJENI MODELI

Adresa
BIH – “STECO CENTAR” d.o.o. BIJELJINA Kojčinovac bb,
76316 Janja, BiH

Telefon
+387 55 545 300
+387 55 545 222

Fax
+387 55 545 200

Izgradili smo najsavremeniju i najveću fabriku montažnih kuća u regionu veličine 12.000 m2. Trenutni projekti: Švajcarska – višespratna zgrada u Romont-u, više dupleksa u Chamoson-u. Njemačka – dupleksi i hotel u Baden-Badenu-u. Francuska – višespratnica u Parizu i naši stalni projekti u Africi-Angoli.
error: Content is protected !!