GOEDKOPERE AANPAK VOOR UW NIEUWE STECO WONING EN EEN BETER LEVEN!

Ons denk- en werkdoel bij het ontwerpen en bouwen van energiezuinige gebouwen is het verbeteren en behouden van de kwaliteit en standaard door middel van het esthetische en energetische STECO FAST concept dat leidt tot een BETTER LIFE! Prefab-woningen zijn niet langer beperkt en geüniformeerd. Tegenwoordig zijn onze huizen niet alleen herkenbaar aan de unieke bouwtechnologie, maar ook aan hun stijl, dankzij het team van top jonge ingenieurs en architecten. Onze huizen zijn van hoge kwaliteit, eigentijds, duurzaam en tot in het kleinste detail belangrijk tijdens de bouw.

STECO FAST – ( FutureAnd Smart Technology ) – onderzoek en ontwikkeling van de manier van leven voor BETTER LIFE!

STECO FAST

STECO FAST Concept 5E als onze leidraad:

 • Efficiëntie
 • Ecologie
 • Energie
 • Ergonomie
 • Esthetiek

Beter leven betekent vandaag de dag niet alleen een comfortabel en aangenaam verblijf in huis, maar ook een uitgebreide en verantwoordelijke houding tegenover het milieu. De basisprincipes bij de creatie van STECO-woningen voor BETTERLIFE zijn ecologische en kwaliteitsmaterialen, de toepassing van moderne technologieën, een hoog opgeleid en gemotiveerd team van professionals, esthetiek en functionaliteit met strikte naleving van de termijnen en uw ideeën. Wij zorgen in het bijzonder voor originaliteit en individualiteit, omdat ze erg belangrijk zijn voor mensen met stijl. De voorbereiding van het huis voor een nieuwe hi-tech generatie is een creatieve uitdaging en een belangrijke verplichting in ons werk. Wij maken gebruik van natuurlijke materialen en passen moderne technologie toe in samenwerking met top experts, zodat we de trends die de moderne levensstijl oplegt, kunnen volgen. We houden rekening met de natuurlijke omgeving en met de specifieke behoeften en wensen van toekomstige huurders. Hoge doelen en normen die we hebben bereikt, vereisen de constante vooruitgang voor uw en ons BETTER LIFE!
STECO FAST is 100% garantie voor het volledige plezier. De essentie en betekenis van ons werk is de menselijke benadering bij de ontwikkeling en toepassing van de hedendaagse technologieën met natuurlijke materialen. technologische ontwikkeling, nieuwe materiaalinnovatie en vooral de bewustwording van de beperkte energiebronnen vragen vandaag de dag om het ontwerpen en bouwen van energie-efficiënte gebouwen voor een gemakkelijker en beter leven in de toekomst.
Tegelijkertijd hebben we verschillende soorten energie-efficiënte gebouwen ontwikkeld, waaronder het uitreiken van energie efficiëntiecertificaten voor elk nieuw gebouwd en/of verbouwd gebouw. STECO ontwerpt en bouwt gebouwen aangepast aan al uw individuele behoeften en wensen. Ons doel is om een prachtig huis te creëren, uw dromen nieuw leven in te blazen en het samen te veroveren. Wij zijn ons bewust van de huidige revolutie in het denken en creëren van woon- en werkruimtes die toekomstige trends bepalen. Daarom laten we niets aan het toeval over. Combineren we technologie en functionaliteit met een optimale benutting van de ruimte voor Uw maximale plezier in creatie en wonen. Wij combineren technologie, moderne wetenschappelijke prestaties, moderne menselijke behoeften en topdesign. Dit stelt ons in staat om huizen en andere gebouwen te creëren die passen bij uw levensstijl en geeft u het plezier van een harmonieus leven. Een gepersonaliseerd ontwerp bepaalt onze manier van werken met u – onze klanten. Wij zorgen voor het milieu onder alle functionaliteitsnormen, Uw wensen en behoeften en dat is wat Uw huis bijzonder en uniek maakt.
Wij ontwerpen en bouwen huizen en objecten volgens de hoogste normen, volgens deze
procedures:

 1. Projectopgave: definieer alle noodzakelijke elementen en stappen om het doel te bereiken.
 2. Experiment en onderzoek: ontdek nieuwe mogelijkheden om er beter uit te zien en de beste
  oplossingen te vinden.
 3. Samenwerking: werk van de top experts in combinatie met kennis en ervaring van alle
  deelnemers.
 4. Idee en innovatie: constante verbetering en vooruitgang op basis van uw wensen en behoeften.
 5.  Communicatie: tijdens het project duurt de samenwerking met u en we houden ons aan de
  afspraken.
 6.  Onderhoud: onze constante kwaliteitscontrole en wij leren u hoe u uw huis onderhoudt.
 7.  Tevredenheid: goed werk is de beste referentie op ons en uw plezier.

 

Goed werk is de beste referentie op ons en Uw plezier.